ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Market
  • ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Market

  ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI

  Продолжување на гаранцијата Gemi “CARE PACK”

  Од списокот можете да изберете колку години сакате помеѓу 3 и 5 години.

  29,90 €
  99,67 €
  - 70%
  Со данок
  Изберете го гарантниот период:

  Достава за 4 - 8 дена

  Quantity:

  Трошоци за испорака: TBD

  Бесплатно враќање 100 дена

  100% secure payments

  Начини за плаќање

  ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ГАРАНЦИЈАТА ЗА
  GEMI ПРАВОСМУКАЛКАТА ЗА ОЏАЦИ
  Важи за секој модел на Gemi Elettronica правосмукалката

  “GEMI CARE PACK”услугата е
  сервис за продажба и овозможува

  Garanzia Aspiratore Elettrico 1 | Gemi Market

  3 или 5 години
  продолжување
  на гаранцијата

  Можете да изберете во списокот
  помеѓу додатно траење
  од 3 или 5 години

  сервис
  со зимање
  од вашиот дом.

  Не грижете се за ништо.
  Ќе пратиме наш вработен
  директно во вашиот дом!

  Garanzia Aspiratore Elettrico 2 | Gemi Market
  Garanzia Aspiratore Elettrico 3 | Gemi Market

  Услугата за испорака на
  аспираторот е бесплатна
  нов или обновен.

  Ќе ја пратиме обновената или
  нова правосмукалка на вашата адреса
  за 7-10 денови.

  Водете живот без грижи
  и загарантирајте си себеси правосмукалка за цел живот.

  Периодот на време што го покриваме со
  услугата Care Pack е додадена
  на основната и/или важечка гаранција.

  Пример:Кога купувате модел на правосмукалка
  со купувањето на услугата GEMI CARE PACK
  од 5 години добивате гаранција во вкупно
  траење од 8 години.(3 почетни години + 5 додатни години).

  Периодот на додатната гаранција
  тече од датумот на вашата нарачка
  а како доказ, важечка е фактурата за купувањето на производот.
  на истиот

  Што велат нашите купувачи?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Најсакан на светот.

  нашите
  купувачи велат така

  Прв во светот во својата
  категорија благодарејќи на
  илјадниците позитивни оценки
  од цел свет на TrustPilot

  Наши видео прегледи.

  Дознајте го мислењето на
  оние кои го пробале тоа.

  Стотици видеа примени
  од купувачи такму како вас.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Како можам да платам?

  Повеќе од 10 начини
  на плаќање.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  Предностите од купување од

  фабрика.

  1)Бесплатен совет се додека проблемот
  конечно не се реши.

  Ќе ви се јават по телефон нашите
  специјализирани техничари со долгогодишно
  искуство во областа.
  Јавете се сега на(+39) 02.87165556
  Јавете се сега наordinigemi@gmail.com

  2)Дали имате проблем со некој од нашите производи?
  Веднаш ќе ви го замениме производот

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Фабрички цениЗаштедете
  така што нема да купите од препродавачи.

  4) 40 години искуство во индустријата
  ви се на располагање.

  5) Дизајнирано и целосно произведено
  во Италија
  во нашиот производен погон
  од над 10000 метри квадратни.

  Gemi Elettronica Srl
  GAR3
  901 ставки

  Специфични референци

  ean13
  8053017261416
  Нов производ
  ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Market

  ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI

  29,90 €
  99,67 €
  - 70%
  Со данок