Cavo resistente alle alte temperature per aspiratore, aspirafumo, tirafumo, fumaiolo, camino, barbecue, pizzeria
  • Cavo resistente alle alte temperature per aspiratore, aspirafumo, tirafumo, fumaiolo, camino, barbecue, pizzeria
  • Cavo resistente alle alte temperature per aspiratore, aspirafumo, tirafumo, fumaiolo, camino, barbecue, pizzeria
  • Cavo resistente alle alte temperature per aspiratore, aspirafumo, tirafumo, fumaiolo, camino, barbecue, pizzeria

  Rotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria

  Кабелот што е отпорен на високи температури е специјален силиконски кабел обложен со флексибилна челична обвивка што е отпорна на температури од над 350 степени Целзиусови.
  Должините на кабелот што може да се земе се 5 метри, 10 метри, 15 метри, 20 метри, се до максимални 30 метри.

  Пример:

  • Ако сакате да купите 5 метри, од кутијата избирате кабел од 5 метри.
  • Ако сакате да купите 10 метри, избирате 10 метри од кутијата
  30,50 €
  Со данок
  Изберете ја должината (метри) на кабелот:

  Достава за 4 - 8 дена

  Quantity:

  Трошоци за испорака: TBD

  Бесплатно враќање 100 дена

  100% secure payments

  Начини за плаќање

  КАБЕЛ ЗА ПРАВОСМУКАЛКА СО
  ФЛЕКСИБИЛНА ЧЕЛИЧНА ОБВИВКА
  GEMI ELETTRONICA
  Отпорен на повеќе од 350 степени

  Внимавајте на детали

  Силиконски кабел
  и челична обвивка

  Единствена мешавина што го прави
  да е одлично функционален
  дури и при високи температури
  (како оние внатре во
  оџакот).

  Cavo Alte Temperature 1 camino | Gemi Market
  Cavo Alte Temperature 2| Gemi Market

  мала големина

  поврзете ја вашата
  правосмукалка со
  регулаторот на брзини.

  Овој кабел може да се скрати
  директно во оџакот
  под каналот за да се поврзе регулаторот
  на брзини со аспираторот.

  се советува да не го земате кабелот од
  грлото на оџакот, туку оддалечете го со
  околу 1 метар од пламенот.

  Понатаму, се советува да го инсталирате управувачот на брзината
  настрана од извори на топлина

  Што велат нашите купувачи?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Најсакан на светот.

  Нашите
  купувачи велат така.

  Прв на светот во својата
  категорија благодарејќи на
  илјадниците позитивни оцени
  од цел свет на TrustPilot.

  Наши видео прегледи.

  Дознајте го мислењето на
  оние кои го пробале тоа.

  Стотици видеа примени
  од купувачи токму како вас.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Зошто да инсталирате Gemi одведувач на чад?

  1. Го решава проблемот со чад100 % гарантирано
  2. Не впива топлинатуку само чад од вашето огниште.
  3. Неверојатно тивокдури и при највисоки брзини.
  4. Мала потрошувачка на струјаМаксимум годишна потрошувачка во пари - 10 ЕУРО.
  5. Лесно се инсталира, дуриМОЖЕТЕ САМИ ДА ГО НАПРАВИТЕ(следете го видео упатството).
  6. УниверзаленЗа сите оџаци(вклучувајќи ги и оние кружните).
  7. Го намалува за 70 %собирањето на саѓи во оџакот.
  8. Може да се користи во летоза природна размена на воздух.
  9. Опремен со6 брзински регулатор.
  10. не сака никакво одржувањесо години.
  11. Дури и кога е исклучен, не го спречува нормалното ослободување на чад.
  12. Може да се користи какодувач започетно палење на оџакот.
  13. При чистење на пепелта од оџакотсе избегнува распрскување на пепелта во околината.
  14. Целосно се отстранува вдишувањето на канцерогени пареишто излегуваат од оџакот.
  15. Процентот на повратниот производ е 0.05 % (5/10000)
  16. 100 % ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈАпатентирано од нашата компанија во 1983,се уште се произведува во Италија до ден денешен.

  Времиња за испорака и цени

  Испорачуваме низ целсвет за 3/8
  работни денови.

  Дознајте ги сите времиња и цени овде:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Како можам да платам?

  Повеќе од 10 начини
  на плаќање.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  Дали правосмукалката има гаранција?

  3 Години
  гаранција.

  За било која компонента
  на аспираторот
  (електричен или составен дел).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 денови за повторно да размислите.

  Задоволни
  или ги сакате парите назад.

  Не ни треба
  никакво објаснување.
  Ќе го земеме производот на наш трошок
  а вие ќе ги добиете парите назад

  Зошто да купите
  аспиратор?

   width=

  Други
  марки

  Цертифициран производ според законот

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Техничките вредности се оверени од Unibas University

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Капацитет на впивање 2500 M3/h

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  регулатор со 6 брзиниi(автотрансформатор)

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Произведуван од 1983

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  3 години гаранција

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Бесплатно враќање во рок од 100 денови

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Фабричка цена(без посредници)

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Верификувани оценки на TrustPilot

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Предности на купување од

  фабрика.

  1)Бесплатен совет се до конечно решение
  на проблемот.

  Ќе ви се јават по телефон нашите
  специјализирани техничари со повеќегодишно
  искуство во областа.
  Јавете се сега на(+39) 02.87165556
  или наordinigemi@gmail.com

  2)Дали имате проблем со некој од нашите производи?
  Веднаш ќе го замениме производот

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Фабрички цениЗаштедете
  со тоа што ќе избегнете купување од препродавачи.

  4) 40 години искуство во индустријата
  на ваше располагање

  5) Дизајнирано и целосно произведено
  во Италија
  во нашата фабрика
  од преку 10000 m2

  Gemi Elettronica Srl
  A34-5
  70 ставки

  Специфични референци

  ean13
  8053017261249
  Нов производ

  Questions and Answers

  Дали е можно да се води кабелот во оџакот?

  Да, тоа е можно. Постојат два начини да се направи електричното поврзување: со 3 x 1.5 кабел (за да се изврши надвор од оџакот до регулаторот за брзина) со цел да се продолжи првиот метар прикачен на вентилаторот на оџакот. Или можете да направите внатрешна врска со оџакот со нашиот висок температурен отпорен кабел, кој можете да го купите одделно со избирање на саканата количина во опаѓачкото мени според колку метри ви треба.
  Cavo resistente alle alte temperature per aspiratore, aspirafumo, tirafumo, fumaiolo, camino, barbecue, pizzeria

  Rotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria

  30,50 €
  Со данок