Со кабелот Gemi отпорен на високи температури, можно е да се изврши внатрешно поврзување со оџакот.
Кабелот отпорен на високи температури е специјален силиконски кабел покриен со флексибилна челична обвивка отпорна на температура над 350 ° C.
Идеален за поврзување на вашиот вадење оџак со контролорот за брзина.

Cavo resistente alle alte temperature per aspiratore, aspirafumo, tirafumo, fumaiolo, camino, barbecue, pizzeriaRotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria
  Кабелот што е отпорен на високи температури е специјален силиконски кабел обложен со флексибилна челична обвивка што е отпорна на температури од над 350 степени Целзиусови. Должините на кабелот што може да се земе се 5 метри, 10 метри, 15 метри, 20 метри, се до максимални 30 метри. Пример: Ако сакате да купите 5 метри, од...
  30,50 €Цена
  Cavo resistente alle alte temperature per aspiratore, aspirafumo, tirafumo, fumaiolo, camino, barbecue, pizzeriaRotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria
   Кабелот што е отпорен на високи температури е специјален силиконски кабел обложен со флексибилна челична обвивка што е отпорна на температури од над 350 степени Целзиусови. Должините на кабелот што може да се земе се 5 метри, 10 метри, 15 метри, 20 метри, се до максимални 30 метри. Пример: Ако сакате да купите 5 метри, од...
   30,50 €Цена

   Questions and Answers

   Дали е можно да се води кабелот во оџакот?

   Да, тоа е можно. Постојат два начини да се направи електричното поврзување: со 3 x 1.5 кабел (за да се изврши надвор од оџакот до регулаторот за брзина) со цел да се продолжи првиот метар прикачен на вентилаторот на оџакот. Или можете да направите внатрешна врска со оџакот со нашиот висок температурен отпорен кабел, кој можете да го купите одделно со избирање на саканата количина во опаѓачкото мени според колку метри ви треба.