Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

Брендот ГЕМИ е роден во 1983 година од искуството на Доменико Џангреко, специјалист во областа на индустриската електроника и автоматизација. GEMI отсекогаш се истакнувал по својата висока технологија и професионализам, како во дизајнот и развојот на производите, така и во вниманието кон купувачите. Дел од овој фокус е способноста да се тестираат производите 100 дена, со целосна наплата и без потреба да се наведат какви било причини.
Вредностите на ГЕМИ се неговите силни страни: квалитет, правичност и услуга за клиентите. Со текот на годините, компанијата се истакна во производството на вадење оџаци, издигнувајќи се на врвот на секторот ширум светот.

Предводник на производството е правосмукалката ГЕМИ, резултат на соработката помеѓу Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) и Универзитетот во Базиликата - Катедра за инженерство и физика на животната средина во „Проектот за развој на систем за оптимизација на иновативен систем за вшмукување“.

Проектите сепак не застануваат тука: ГЕМИ Елетроника соработува со универзитети и професионални институти, за истражување и развој на производи кои секогаш се во првите редови

Нашите сертификати за извлекувачи на камин

Gemi во Европа

Сертификати

Gemi Elettronica - Registered Trademark