Cavo ad Alta Tensione di attraversamento
  • Cavo ad Alta Tensione di attraversamento
  • Cavo ad Alta Tensione di attraversamento
  • Cavo ad Alta Tensione di attraversamento
  • Cavo ad Alta Tensione di attraversamento per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate

  Cavo ad Alta Tensione di attraversamento per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate

  Gemi Elettronica Високонапонскиот подземен кабел за електрични огради електрични огради електрични огради наелектризирани огради

  • Високонапонскиот кабел за подземен или површински премин
  • Отпорен на висок напон
  • 1,22 ЕУРО по должен метар
  1,22 €
  Со данок

  Достава за 4 - 6 дена

  Quantity:

  Трошоци за испорака: TBD

  Бесплатно враќање 100 дена

  Начини за плаќање

  КАБЕЛ СО ВИСОК НАПОН
  КАБЕЛ ЗА ВЗЕМЈУВАЊЕ
  ЗА ЕЛЕКТРИЧНА ОГРАДА
  GEMI ELETTRONICA

  Cavo alta tensione Recinto Elettrico 1 | Gemi Market

  Идеално за

  поврзување на два
  делови од оградата

  Работи над и
  и под земјата

  Практично и брзо

  Лесно

  Спроводна жица за ограда
  високо квалитетна жица за електрична ограда со
  заштитна обвивка

  Maniglia Recinto Elettrico 2 | Gemi Market
  Resistenza Cavo Recinto Elettrico 3 | Gemi Market

  Отпорна за поврзување

  До 50 kg
  истегнување

  Благодарејќи на неговата постојаност,
  кабелот за електрична ограда 2.2 mm2
  Gemi e идеален за средни и
  големи животни и животни со средно-голема величина

  Силна спроводливост

  благодарејќи им на 4 жици
  спроводници

  Gemi 2.2 mm2 жицата за електрична ограда
  се состои од 4 метални жици што спроведуваат
  висок квалитет што ќе ви овозможи
  да ја спроведувате струјата 3 пати
  одколку конкурентите.

  Maniglia Recinto Elettrico 2 | Gemi Market
  Resistenza Cavo Recinto Elettrico 3 | Gemi Market

  Нема растурање!

  Бесконечни огради
  со Gemi жицата

  Само 0.5 ohm губиток
  на струја по метар.
  Ве предизвикуваме да најдете
  понисок на сличен производ
  Најдобар на пазарот!

  Колку Ќе Ви треба?

  Зависи од видот
  на животно...

  Овој инфографик ќе ви помогне да направите брза пресметка
  за количеството жица што ќе ви треба. Во зависност од висината на животното
  ќе треба да го пресметате бројот на различни жици за да ги поставите на вашата ограда.

  За понатамошни иформации ,не двоумејте се да не контактирате.

  set animali | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Технички спецификации

  Tensione | Elettrificatori recinti | Gemi MarketТежина :1260 kg

  Assorbimento | Elettrificatori recinti | Gemi MarketДолжина на калемот: 250 mt

  Sicuro e certificato | Gemi Market

  Безбедно и цертифицирано.

  Од 1983
  Обрнете внимание на
  вашата безбедност.

  Од 1983, имаме
  специјалисти во компанијата за
  конструкција на производи
  за електрични огради.
  Кога купувате производ
  од GEMI ELETTRONICA значи дека сте избрале
  квалитет и безбедност.

  Што велат нашите купувачи?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Најсакан во светот.

  нашите
  купувачи велат така

  Прв во светот во својата
  категорија благодарејќи на
  илјадниците позитивни оценки
  од цел свет на TrustPilot

  Наши видео прегледи.

  Дознајте го ставот на
  оние кои тоа го пробале.

  Стотици примени видеа
  од купувачи токму како вас.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Време и цена на испорака?

  Испорачуваме низ целсвет за 3/8 денови
  работни денови

  Дознајте ги сите времиња и цени овде:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Како можам да платам?

  Повеќеод 10 начини
  на плаќање.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  Има ли гаранција за GEMI оградите?

  3 години
  гаранција.

  За било кој елемент
  Од Електричните Огради
  (електричен дел или составен дел).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 денови за повторно да размислите.

  Задоволни
  или си ги сакате парите назад.

  Не ни е потребно
  никакво објаснување.
  Ќе го земеме производот на наш трошок
  и ќе ви ги вратиме парите

  Предностите на купување од

  фабрика.

  1) Бесплатен совет се додека проблемот
  дефинитивно не се реши .

  Ќе добиете одговор по телефон од нашите
  специјализирани техничари кои имаат долгогодишно
  искуство во ова област.
  Повикајте не сега на(+39) 02.87165556
  или пишете на:[email protected]

  2)Дали имате проблем со некој од нашите производи?
  Веднаш ќе го замениме производот

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Фабрички цениЗаштедете
  така што нема да купите од препродавачи.

  4) 40 години искуство во индустријата
  ви се на располагање.

  5) Дизајнирано и целосно произведено
  во Италија
  во нашиот погон за производство
  од над 10000 м2.

  Gemi Elettronica Srl
  A36
  2259 ставки

  Специфични референци

  Нов производ

  Questions and Answers

  Што ви е потребно за електрична ограда за диви свињи и други животни?

  За да креирате електрична ограда за животни што ви се потребни: GEMI Energiser - 100% направени во Италија - за огради кои ја носат струјата на оградата, електричен диригент жица за оградата и изолаторите за електрифицирани огради навртувани на мислењата .

  Колку метри можам да ја користам електричната жица за високи напонски огради?

  Дебелината на електричен кабел за огради е 3 мм и исто така може да се користи повеќе од 100 метри, но тоа е само погоден за 30/40 метри. Ако две електрични огради треба да се поврзат на растојание од многу метри, препорачливо е да се помине жицата на диригентот со воздух. Инаку создаде две одделни електрични огради.
  Cavo ad Alta Tensione di attraversamento

  Cavo ad Alta Tensione di attraversamento per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate

  1,22 €
  Со данок