Avvita svita per isolatori pali in legno recinto elettrico
  • Avvita svita per isolatori pali in legno recinto elettrico
  • Avvita svita per isolatore pali in legno recinto elettrico
  • Avvita svita per isolatore pali in legno recinto elettrico
  • Avvita svita per isolatore pali in legno recinto elettrico
  • Avvita svita per isolatore pali in legno recinto elettrico
  • Avvita svita per isolatore pali in legno recinto elettrico

  Avvita svita Mandrino per isolatori pali in legno per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elett

  Gemi Elettronica Навртка одвртување на клин за изолирање дрвени бандери, за електрични огради, електрични огради, наелектризирани огради.
  Вретено за завртување во изолатори за дрвени бандери ,за електрични огради, електрични огради, наелектризирани огради.

  • Лесно се ракува
  • Безбедно и брзо составување на изолаторите.
  • За безжична дупчалка и одвртувач.
  2,90 €
  Со данок

  Достава за 4 - 6 дена

  Quantity:

  Трошоци за испорака: TBD

  Бесплатно враќање 100 дена

  Начини за плаќање

  НАВРТУВАЊЕ НА НЕОДВРТЛИВО ВРЕТЕНО
  ЗА ИЗОЛАТОРИ ЗА ДРВЕНИ СТОЛБОВИ

  Elettrificatori recinti | Gemi Market
  Avvitatore isolatore Recinzione Elettrica | Gemi Market

  Лесен за употреба

  Со вашата дупчалка
  или одвртувач

  За да го олесните инсталирањето на изолаторите
  за системот на вашата електрична ограда.

  Идеално за

  изолатори
  во дрво Gemi

  Се состои од стабилно вретено
  и раст на против -завртувањето.

  Avvita Svita close up Recinto Elettrico | Gemi Market
  Sicuro e certificato | Gemi Market

  Безбедно и цертифицирано.

  Од 1983
  Обрнете внимание на
  вашата безбедност.

  Од 1983, имаме
  специјалисти во компанијата за
  конструкција на производи
  за електрични огради.
  Кога купувате производ
  од GEMI ELETTRONICA значи дека сте избрале
  квалитет и безбедност.

  Што велат нашите купувачи?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Најсакан во светот.

  нашите
  купувачи велат така

  Прв во светот во својата
  категорија благодарејќи на
  илјадниците позитивни оценки
  од цел свет на TrustPilot

  Наши видео прегледи.

  Дознајте го ставот на
  оние кои тоа го пробале.

  Стотици примени видеа
  од купувачи токму како вас.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Време и цена на испорака?

  Испорачуваме низ целсвет за 3/8 денови
  работни денови

  Дознајте ги сите времиња и цени овде:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Како можам да платам?

  Повеќеод 10 начини
  на плаќање.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  Има ли гаранција за GEMI оградите?

  3 години
  гаранција.

  За било кој елемент
  Од Електричните Огради
  (електричен дел или составен дел).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 денови за повторно да размислите.

  Задоволни
  или си ги сакате парите назад.

  Не ни е потребно
  никакво објаснување.
  Ќе го земеме производот на наш трошок
  и ќе ви ги вратиме парите

  Предностите на купување од

  фабрика.

  1) Бесплатен совет се додека проблемот
  дефинитивно не се реши .

  Ќе добиете одговор по телефон од нашите
  специјализирани техничари кои имаат долгогодишно
  искуство во ова област.
  Повикајте не сега на(+39) 02.87165556
  или пишете на:[email protected]

  2)Дали имате проблем со некој од нашите производи?
  Веднаш ќе го замениме производот

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Фабрички цениЗаштедете
  така што нема да купите од препродавачи.

  4) 40 години искуство во индустријата
  ви се на располагање.

  5) Дизајнирано и целосно произведено
  во Италија
  во нашиот погон за производство
  од над 10000 м2.

  Gemi Elettronica Srl
  GEMI EFA 003
  9963 ставки

  Специфични референци

  Нов производ

  Questions and Answers

  Што ви е потребно за електрична ограда за диви свињи и други животни?

  За да креирате електрична ограда за животни што ви се потребни: GEMI Energiser - 100% направени во Италија - за огради кои ја носат струјата на оградата, електричен диригент жица за оградата и изолаторите за електрифицирани огради навртувани на мислењата .
  Avvita svita per isolatori pali in legno recinto elettrico

  Avvita svita Mandrino per isolatori pali in legno per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elett

  2,90 €
  Со данок