Kit cancello per recinto elettrico con maniglia
  • Kit cancello per recinto elettrico con maniglia
  • Kit cancello per recinto elettrico con maniglia
  • Kit cancello per recinto elettrico con maniglia
  • Kit cancello per recinto elettrico con maniglia
  • Kit cancello per recinto elettrico con maniglia

  Комплет за рачка со 2 изолатори со двојни куки за премин со електрична ограда

  Gemi ElettronicaКомплет држачи со 2 изолатори со двојна закачка за преминотелектрична ограда електрични огради наелектризирани огради

  • Безбеден пристап до земјиште за пасење
  • Пластика отпорна на висок напон и со обемна заштита на рацете
  • УВ отпорна а и на лошо време
  • Функцијата на изолаторот е да да го изолира текот на струја помеѓу жицата и столбот.
  • Изолаторите да се навртат врз два дрвени столбови и држач за заштита од висок напон
  3,89 €
  Со данок

  Достава за 4 - 6 дена

  Quantity:

  Трошоци за испорака: TBD

  Бесплатно враќање 100 дена

  Начини за плаќање

  КОМПЛЕТ ДРЖАЧИ + 2 ИЗОЛАТОРИ
  ДВОЈНА ЗАКАЧКА
  ЗА ЕЛЕКТРИЧНА ОГРАДА
  Држач со навртена закачка и затегната пружина
  +
  2 изолатори за држач за на дрвени столбови за електрична ограда

  Il più venduto | Gemi Market

  Отпорен држач

  Закачка и пружина
  за влечење галванизирани

  Осигурена рачка
  што трае долго време
  благодарејќи на квалитетните материјали што се употребени

  Погоден и сигурен држач.

  Држач
  ергономски

  Пластика отпорна на висок напон
  со голема заштита на рацете
  гарантира б езбедно ракување.
  Освен тоа, пластиката е УВ отпорна
  а и отпорна на лошо време

  Isolatore Legno Universale | Gemi Market
  Isolatori + maniglia 1 | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Идеално за

  поврзување
  на држачите

  Изолаторот има функција
  да го изолира текот на струјата
  помеѓу жицата и столбот.

  Висок квалитет.

  Лесно се
  Монтира

  Идеални дрвени столбови со 6 mm завртки.
  дава голема предност за
  да не се створи можно извртување
  на отворчињата ,задржувајќи
  го држачот на оградата

  Isolatori + maniglia 2 | Elettrificatori recinti | Gemi Market
  Sicuro e certificato | Gemi Market

  Безбедно и цертифицирано.

  Од 1983
  Обрнете внимание на
  вашата безбедност.

  Од 1983, имаме
  специјалисти во компанијата за
  конструкција на производи
  за електрични огради.
  Кога купувате производ
  од GEMI ELETTRONICA значи дека сте избрале
  квалитет и безбедност.

  Што велат нашите купувачи?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Најсакан во светот.

  нашите
  купувачи велат така

  Прв во светот во својата
  категорија благодарејќи на
  илјадниците позитивни оценки
  од цел свет на TrustPilot

  Наши видео прегледи.

  Дознајте го ставот на
  оние кои тоа го пробале.

  Стотици примени видеа
  од купувачи токму како вас.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Време и цена на испорака?

  Испорачуваме низ целсвет за 3/8 денови
  работни денови

  Дознајте ги сите времиња и цени овде:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Како можам да платам?

  Повеќеод 10 начини
  на плаќање.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  Има ли гаранција за GEMI оградите?

  3 години
  гаранција.

  За било кој елемент
  Од Електричните Огради
  (електричен дел или составен дел).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 денови за повторно да размислите.

  Задоволни
  или си ги сакате парите назад.

  Не ни е потребно
  никакво објаснување.
  Ќе го земеме производот на наш трошок
  и ќе ви ги вратиме парите

  Предностите на купување од

  фабрика.

  1) Бесплатен совет се додека проблемот
  дефинитивно не се реши .

  Ќе добиете одговор по телефон од нашите
  специјализирани техничари кои имаат долгогодишно
  искуство во ова област.
  Повикајте не сега на(+39) 02.87165556
  или пишете на:[email protected]

  2)Дали имате проблем со некој од нашите производи?
  Веднаш ќе го замениме производот

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Фабрички цениЗаштедете
  така што нема да купите од препродавачи.

  4) 40 години искуство во индустријата
  ви се на располагање.

  5) Дизајнирано и целосно произведено
  во Италија
  во нашиот погон за производство
  од над 10000 м2.

  Gemi Elettronica Srl
  GEMI HDL - 000
  3195 ставки

  Специфични референци

  Kit cancello per recinto elettrico con maniglia

  Комплет за рачка со 2 изолатори со двојни куки за премин со електрична ограда

  3,89 €
  Со данок