Isolatore anellare con dado per pali in ferro 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni el
  • Isolatore anellare con dado per recinto elettrico
  • Isolatore anellare con dado per pali in ferro 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni el

  Isolatore anellare con dado per pali in ferro 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni el

  Gemi Elettronica Прстенест изолатор со навртка за железни бандери 100 парчиња за електрични огради електрични огради наелектризирани огради огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици

  • Супер силен и многу лесен за составување,пакување од 100 парчиња
  • Одговара за сите комерцијално достапни повеќежични кабли, жица и видови на лента (до 30 мм)
  • Ново:Поголема големина и поголема моќ на изолирање (доозволено растојание до 5 см помеѓу жицата и столбот)
  • прстенест изолатор со навртка за електрична ограда електрични огради електрични огради наелектризирани огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици
  0,13 €
  Со данок
  Non disponibile

  Достава за 4 - 6 дена

  Quantity:

  Трошоци за испорака: TBD

  Бесплатно враќање 100 дена

  Начини за плаќање

  Прстенест изолатор за ограда
  ЗА ЖЕЛЕЗНИ БАНДЕРИ СО НАВРТКА
  Ќесе со 100 Парчиња

  Isolatori recinti | Gemi Market

  За железни бандери

  Прстенест изолатор
  за ограда.

  Снабден со двојна навртка
  за електрични огради
  направени со употреба на железни столбови

  Isolatore dado 1 | Gemi Market
  Isolatore dado 2 | Gemi Market

  Универзално.

  Одговара за сите
  видови жица.

  Изолатор за повеќежилен кабел, жици и ленти
  на пазарот (до 30 мм).

  Патентирано од нас.

  Да за квалитетот,
  не за Произведено во Кина.

  Дизајнирано и произведено во Италија.
  продадавано во цел свет.

  Isolatore dado 3 | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  зошто да се избере изолаторот
  за Gemi Elettronica огради?

  Бидејќи го добивате највисокиот квалитет на светот,
  по најниска цена на вебот.
  Пробајте за да се уверите!

  Isolatore dado 4 | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Отпорен на ветер

  Патентиран систем
  со јазиче

  Јазичето го оневозможува ослободувањето
  на жицата, случајно (удар од животно
  или силен ветер). Во исто време овозможува лесно
  отстранување на саканата жица за
  одржување/замена на жицата.

  Зголемена изолирачка моќ.

  Благодарејќи на
  главниот прстен

  Главниот прстен на GEMI изолаторите
  е приближно 11 mm во споредба со 4 mm кај
  другите. Благодарејќи на овие димензии
  и нивниот специфичен изолационен
  диелектричен материјал GEMI изолаторите обезбедуваат
  поголема отпорност на изолаторот
  за сето време и поголема изолациона сила на
  оградата(со зачувување на нејзината
  постојана наелектричен набој дури
  и на неколку километри по жицата).

  Isolatore dado 5 | Elettrificatori recinti | Gemi Market
  Sicuro e certificato | Gemi Market

  Безбедно и цертифицирано.

  Од 1983
  Обрнете внимание на
  вашата безбедност.

  Од 1983, имаме
  специјалисти во компанијата за
  конструкција на производи
  за електрични огради.
  Кога купувате производ
  од GEMI ELETTRONICA значи дека сте избрале
  квалитет и безбедност.

  Што велат нашите купувачи?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Најсакан во светот.

  нашите
  купувачи велат така

  Прв во светот во својата
  категорија благодарејќи на
  илјадниците позитивни оценки
  од цел свет на TrustPilot

  Наши видео прегледи.

  Дознајте го ставот на
  оние кои тоа го пробале.

  Стотици примени видеа
  од купувачи токму како вас.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Време и цена на испорака?

  Испорачуваме низ целсвет за 3/8 денови
  работни денови

  Дознајте ги сите времиња и цени овде:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Како можам да платам?

  Повеќеод 10 начини
  на плаќање.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  Има ли гаранција за GEMI оградите?

  3 години
  гаранција.

  За било кој елемент
  Од Електричните Огради
  (електричен дел или составен дел).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 денови за повторно да размислите.

  Задоволни
  или си ги сакате парите назад.

  Не ни е потребно
  никакво објаснување.
  Ќе го земеме производот на наш трошок
  и ќе ви ги вратиме парите

  Предностите на купување од

  фабрика.

  1) Бесплатен совет се додека проблемот
  дефинитивно не се реши .

  Ќе добиете одговор по телефон од нашите
  специјализирани техничари кои имаат долгогодишно
  искуство во ова област.
  Повикајте не сега на(+39) 02.87165556
  или пишете на:[email protected]

  2)Дали имате проблем со некој од нашите производи?
  Веднаш ќе го замениме производот

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Фабрички цениЗаштедете
  така што нема да купите од препродавачи.

  4) 40 години искуство во индустријата
  ви се на располагање.

  5) Дизајнирано и целосно произведено
  во Италија
  во нашиот погон за производство
  од над 10000 м2.

  Gemi Elettronica Srl
  GEMI INS 009

  Специфични референци

  Нов производ

  Questions and Answers

  Што ви е потребно за електрична ограда за диви свињи и други животни?

  За да креирате електрична ограда за животни што ви се потребни: GEMI Energiser - 100% направени во Италија - за огради кои ја носат струјата на оградата, електричен диригент жица за оградата и изолаторите за електрифицирани огради навртувани на мислењата .
  Isolatore anellare con dado per pali in ferro 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni el

  Isolatore anellare con dado per pali in ferro 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni el

  0,13 €
  Со данок