Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche
  • Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche

  ИЗОЛАТОРИ ЗА ВЪЖЕ И КОРДА ВЪРХУ ДЪРВЕНИ КОЛЧЕТА ЗА ОГРАЖДЕНИЯ Gemi Elettronica

  Gemi Elettronica Изолаторите за дрвени столбови 100 парчиња за електрична ограда електрични огради наелектризирани огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици.

  • Супер јак и многу лесен за составување.Снабден со внатрешна завртка (лесно се завртува на дрвените столбови) и жолт UV-отпорен прстен.
  • Италија.
  • Пакување од 100 парчиња – патентирано од Gemi Elettronica највисок квалитет на светот по најниска цена на вебот Најдобар во својата категорија:ПРОБАЈТЕ ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ!
  • НОВО:Поголема големина што дава поголема сила и поголема изолациона моќ на оградата (одржува постојан електричен напон дури и после неколку километри).
  • Изолаторите за електрична ограда електрични огради наелектризирани огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки кози лисици јазовци.
  0,13 €
  0,26 €
  - 50%
  Најниска цена во последните 30 дена 0.13 €
  Со данок

  Достава за 4 - 6 дена

  Quantity:

  Трошоци за испорака: TBD

  Бесплатно враќање 100 дена

  Начини за плаќање

  ИЗОЛАТОР НА ОГРАДА
  СТРУЈА ЗА ДРВЕНИ СТОЛБОВИ
  СВИТОК ОД 100 ПАРЧИЊА.

  Isolatori recinti | Gemi Market

  најпродаван на светот

  Изолатор со
  прстен за ограда.

  Идеален за електрични огради
  или електрични огради
  направени со користење дрвени столбови.

  Il più venduto | Gemi Market
  Isolatore Legno Universale | Gemi Market

  Универзално.

  Одговара за сите
  видови жица.

  Изолатор за повеќежилен кабел, жици и ленти
  на пазарот (до 30 мм).

  Патентирано од нас.

  Да за квалитетот,
  не за Произведено во Кина.

  Дизајнирано и произведено во Италија.
  продадавано во цел свет.

  Isolatore Brevettato | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  зошто да се избере изолаторот
  за Gemi Elettronica огради?

  Бидејќи го добивате највисокиот квалитет на светот,
  по најниска цена на вебот.
  Пробајте за да се уверите!

  Отпорен на ветер

  Патентиран систем
  со јазиче

  Јазичето го оневозможува ослободувањето
  на жицата, случајно (удар од животно
  или силен ветер). Во исто време овозможува лесно
  отстранување на саканата жица за
  одржување/замена на жицата.

  Miglior qualità | Elettrificatori recinti | Gemi Market
  Alta resistenza e qualità | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Зголемена изолирачка моќ.

  Благодарејќи на
  главниот прстен

  Главниот прстен на GEMI изолаторите
  е приближно 11 mm во споредба со 4 mm кај
  другите. Благодарејќи на овие димензии
  и нивниот специфичен изолационен
  диелектричен материјал GEMI изолаторите обезбедуваат
  поголема отпорност на изолаторот
  за сето време и поголема изолациона сила на
  оградата(со зачувување на нејзината
  постојана наелектричен набој дури
  и на неколку километри по жицата).

  Лесно се составува.

  Се што ви треба е завртувач
  и вретено.

  Лесно можете да го наавртите и одвртите
  изолаторот од било кој дрвен столб.
  Со адаптерот за завртување/одвртување
  (или Вретеното)GEMI ELECTRONICS за
  изолатори.

  Miglior qualità | Elettrificatori recinti | Gemi Market
  Sicuro e certificato | Gemi Market

  Безбедно и цертифицирано.

  Од 1983
  Обрнете внимание на
  вашата безбедност.

  Од 1983, имаме
  специјалисти во компанијата за
  конструкција на производи
  за електрични огради.
  Кога купувате производ
  од GEMI ELETTRONICA значи дека сте избрале
  квалитет и безбедност.

  Што велат нашите купувачи?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Најсакан во светот.

  нашите
  купувачи велат така

  Прв во светот во својата
  категорија благодарејќи на
  илјадниците позитивни оценки
  од цел свет на TrustPilot

  Наши видео прегледи.

  Дознајте го ставот на
  оние кои тоа го пробале.

  Стотици примени видеа
  од купувачи токму како вас.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Време и цена на испорака?

  Испорачуваме низ целсвет за 3/8 денови
  работни денови

  Дознајте ги сите времиња и цени овде:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Како можам да платам?

  Повеќеод 10 начини
  на плаќање.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  Има ли гаранција за GEMI оградите?

  3 години
  гаранција.

  За било кој елемент
  Од Електричните Огради
  (електричен дел или составен дел).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 денови за повторно да размислите.

  Задоволни
  или си ги сакате парите назад.

  Не ни е потребно
  никакво објаснување.
  Ќе го земеме производот на наш трошок
  и ќе ви ги вратиме парите

  Предностите на купување од

  фабрика.

  1) Бесплатен совет се додека проблемот
  дефинитивно не се реши .

  Ќе добиете одговор по телефон од нашите
  специјализирани техничари кои имаат долгогодишно
  искуство во ова област.
  Повикајте не сега на(+39) 02.87165556
  или пишете на:[email protected]

  2)Дали имате проблем со некој од нашите производи?
  Веднаш ќе го замениме производот

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Фабрички цениЗаштедете
  така што нема да купите од препродавачи.

  4) 40 години искуство во индустријата
  ви се на располагање.

  5) Дизајнирано и целосно произведено
  во Италија
  во нашиот погон за производство
  од над 10000 м2.

  Gemi Elettronica Srl
  A3
  171245 ставки

  Специфични референци

  Нов производ

  Questions and Answers

  Што ви е потребно за електрична ограда за диви свињи и други животни?

  За да креирате електрична ограда за животни што ви се потребни: GEMI Energiser - 100% направени во Италија - за огради кои ја носат струјата на оградата, електричен диригент жица за оградата и изолаторите за електрифицирани огради навртувани на мислењата .
  Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettriche

  ИЗОЛАТОРИ ЗА ВЪЖЕ И КОРДА ВЪРХУ ДЪРВЕНИ КОЛЧЕТА ЗА ОГРАЖДЕНИЯ Gemi Elettronica

  0,13 €
  0,26 €
  - 50%
  Најниска цена во последните 30 дена 0.13 €
  Со данок