Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati
  • Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati
  • Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati
  • Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati
  • Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati
  • Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati
  • Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati
  • Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati
  • Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati

  ИЗОЛАТОР ЗА ЛЕНТИ ДО 30 ММ ЗА ОГРАЖДЕНИЕ ЗА ЕЗДА,

  Gemi Elettronica изолаторите за железни столбови 100 парчиња за електрични огради електрични огради наелектризирани огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици

  • Супер јак и лесен за составување.Дијаметар на подржана железна бандера:1 мм до 18 mm. Соодветен за сите видови повеќежилен кабел ,жица и лента(до 30 mm)
  • 100 % Произведен во Италија-Највисок квалитет на светот по најниска цена на вебот. Најдобар во својата категорија:ПРОБАЈТЕ ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ!
  • Поголема големина што му дава на изолаторот поголема изолирачка сила и поголема изолирачка моќ на оградата (овозможувајќи одржување на постојан електричен набојн дури и по неколку километри)
  • Пакување од 100 - може да се монтира на два начини(единствено), во зависност од барањата. Вториот начин ви овозможува да го зголемите растојанието помеѓу железниот столб и жицата
  • Изолатор за железни бандери за електрична ограда електрични огради наелектризирани огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки
  0,13 €
  0,26 €
  - 50%
  Најниска цена во последните 30 дена 0.13 €
  Со данок

  Достава за 4 - 6 дена

  Quantity:

  Трошоци за испорака: TBD

  Бесплатно враќање 100 дена

  Начини за плаќање

  ИЗОЛАТОР ЗА ОГРАДА
  СТРУЈА ЗА ЖЕЛЕЗНИ БАНДЕРИ
  Свиток од 100 парчиња

  Isolatori recinti | Gemi Market

  Најпродаван во светот.

  Изолатор за
  железни столбови.

  Идеален за електрични огради
  или наелектризирани огради
  огради направени од железни столбови,
  цинк или друг метал.

  Il più venduto | Gemi Market
  Isolatore Legno Universale | Gemi Market

  Единствен на пазарот.

  Соодветен за
  сите видови на столбови и жици

  Дијаметар на подржан железен столб:
  од 1 mm до 18 mm во дијаметар

  Соодветен за сите видови жица:
  повеќежилен кабел комерцијални жици и ленти
  (до 30 mm)

  100 % ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈА

  Да за квалитетот,
  не за Произведено во Кина.

  Дизајнирано и произведено во Италија.
  Продавано низ цел свет.

  Isolatore Brevettato | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Зошто да изберете Gemi Elettronica
  за огради од Gemi Elettronica?

  Бидејќи го добивате највисокиот квалитет на светот,
  по најниска цена на вебот.
  Пробајте за да се уверите!

  Miglior qualità | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Благодарејќи на поголемите димензии

  Поголемата моќност
  на изолација

  Тие обезбедуваат поголема отпорност
  на изолаторот и поголема изолирачка моќ
  на оградата:изолирачка сила
  до 20000 V (на максимална далечина),
  одржува постојан електричен набој
  постојан и по неколку километри на оградата

  Двојна можност

  за монтирање

  Новиот модел произведуван од 2019
  (единствен од својот вид) дозволува
  раздалеченост на жицата од бандерата до 5 cm.
  (зголемувајќи ја изолирачката моќ и
  со тоа зголемувајќи го електричниот напон)
  Единствен од својот вид.

  Alta resistenza e qualità | Elettrificatori recinti | Gemi Market
  Sicuro e certificato | Gemi Market

  Безбедно и цертифицирано.

  Од 1983
  Обрнете внимание на
  вашата безбедност.

  Од 1983, имаме
  специјалисти во компанијата за
  конструкција на производи
  за електрични огради.
  Кога купувате производ
  од GEMI ELETTRONICA значи дека сте избрале
  квалитет и безбедност.

  Што велат нашите купувачи?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Најсакан во светот.

  нашите
  купувачи велат така

  Прв во светот во својата
  категорија благодарејќи на
  илјадниците позитивни оценки
  од цел свет на TrustPilot

  Наши видео прегледи.

  Дознајте го ставот на
  оние кои тоа го пробале.

  Стотици примени видеа
  од купувачи токму како вас.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Време и цена на испорака?

  Испорачуваме низ целсвет за 3/8 денови
  работни денови

  Дознајте ги сите времиња и цени овде:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Како можам да платам?

  Повеќеод 10 начини
  на плаќање.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  Има ли гаранција за GEMI оградите?

  3 години
  гаранција.

  За било кој елемент
  Од Електричните Огради
  (електричен дел или составен дел).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 денови за повторно да размислите.

  Задоволни
  или си ги сакате парите назад.

  Не ни е потребно
  никакво објаснување.
  Ќе го земеме производот на наш трошок
  и ќе ви ги вратиме парите

  Предностите на купување од

  фабрика.

  1) Бесплатен совет се додека проблемот
  дефинитивно не се реши .

  Ќе добиете одговор по телефон од нашите
  специјализирани техничари кои имаат долгогодишно
  искуство во ова област.
  Повикајте не сега на(+39) 02.87165556
  или пишете на:[email protected]

  2)Дали имате проблем со некој од нашите производи?
  Веднаш ќе го замениме производот

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Фабрички цениЗаштедете
  така што нема да купите од препродавачи.

  4) 40 години искуство во индустријата
  ви се на располагање.

  5) Дизајнирано и целосно произведено
  во Италија
  во нашиот погон за производство
  од над 10000 м2.

  Gemi Elettronica Srl
  A4
  29679822 ставки

  Специфични референци

  Нов производ

  Questions and Answers

  Што ви е потребно за електрична ограда за диви свињи и други животни?

  За да креирате електрична ограда за животни што ви се потребни: GEMI Energiser - 100% направени во Италија - за огради кои ја носат струјата на оградата, електричен диригент жица за оградата и изолаторите за електрифицирани огради навртувани на мислењата .
  Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati

  ИЗОЛАТОР ЗА ЛЕНТИ ДО 30 ММ ЗА ОГРАЖДЕНИЕ ЗА ЕЗДА,

  0,13 €
  0,26 €
  - 50%
  Најниска цена во последните 30 дена 0.13 €
  Со данок