Електричните огради кои се напојуваат со соларна енергија се идеално решение за оддалечените области каде што нема електрична енергија.

Благодарение на светлината, соларниот панел ја полни батеријата од 12 V што го напојува енергетскиот уред, обезбедувајќи целосно полнење и континуирана автономија, дури и кога сончевата светлина е помалку интензивна.

Заборавете на вознемиреноста да не знаете дали вашата електрична ограда работи или не, благодарение на енергијата за електрична ограда за соларни панели Gemi Elettronica.

Elettrificatore B12/2 Extraforte con pannello solare per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettrificateМодул за електрическа ограда соларен енергизатор функционира с батерии 12V / 220V B/12 Gemi Elettronica
  • -40%
  Електрификаторот В/12 супер силна соларна плоча со двојна моќност 12 V(Батерија)/220 V за електрична ограда наелектризирана ограда за коњи кучиња диви свињи крави свињи кокошки Електрична ограда, наелектризирана ограда напојувана со 12 V батерија со 12 V соларна плоча. Во споредба со други модели - напојувани со батерија В12, исто...
  299,00 €498,33 €Редовна цена-40% offЦена
  Elettrificatore B12/2 Extraforte con pannello solare per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettrificateМодул за електрическа ограда соларен енергизатор функционира с батерии 12V / 220V B/12 Gemi Elettronica
   • -40%
   Електрификаторот В/12 супер силна соларна плоча со двојна моќност 12 V(Батерија)/220 V за електрична ограда наелектризирана ограда за коњи кучиња диви свињи крави свињи кокошки Електрична ограда, наелектризирана ограда напојувана со 12 V батерија со 12 V соларна плоча. Во споредба со други модели - напојувани со батерија В12, исто...
   299,00 €498,33 €Редовна цена-40% offЦена