Aspiratore Baseоџакот вентилатор Покривни вентилатори принуден нацрт со вентилатор Fansубители на висока температура отпорни на топлина за сауна принуден нацрт со вентилатор вентилатори за оџакот вентилатори за отстранување за чад екстрактор вентилатор качулка Gemi
  • -39,94%
  Основниот модел на правосмукалката на оџаци е извлекувач на чад што го отстранува чадот од оџаци печки скари шпорети и многу други. Исто така наречен електричен извлекувач на чад или бришач на оџаци, тој е опремен со 6- брзински регулатор што ќе го направи провевот во вашиот оџак одличен... Отпорен до 300 степени.. 3...
  299,00 €497,80 €Редовна цена-39,94% offЦена
  Aspiratore Baseоџакот вентилатор Покривни вентилатори принуден нацрт со вентилатор Fansубители на висока температура отпорни на топлина за сауна принуден нацрт со вентилатор вентилатори за оџакот вентилатори за отстранување за чад екстрактор вентилатор качулка Gemi
   • -39,94%
   Основниот модел на правосмукалката на оџаци е извлекувач на чад што го отстранува чадот од оџаци печки скари шпорети и многу други. Исто така наречен електричен извлекувач на чад или бришач на оџаци, тој е опремен со 6- брзински регулатор што ќе го направи провевот во вашиот оџак одличен... Отпорен до 300 степени.. 3...
   299,00 €497,80 €Редовна цена-39,94% offЦена
   Aspiratore ProfessionaleFansубители на висока температура отпорни на топлина за сауна принуден нацрт со вентилатор вентилатори за оџакот вентилатори за отстранување за чад екстрактор вентилатор качулка Gemi Elettronica
    • -44,41%
    Професионален модел на правосмукалка за оџаци е електричен извлекувач на чад што е идеално решение за решавање на проблемот со чадот во вашиот камин, печка на пелети,шпорет во ресторант или пицерија.Исто така познат како правосмукалка за оџак или дувач на оџакот, може да поднесе оган од оџакот, правејќи го провевот на вашиот оџак одличен ... <ul...
    399,00 €717,80 €Редовна цена-44,41% offЦена
    Aspiratore ProfessionaleFansубители на висока температура отпорни на топлина за сауна принуден нацрт со вентилатор вентилатори за оџакот вентилатори за отстранување за чад екстрактор вентилатор качулка Gemi Elettronica
     • -44,41%
     Професионален модел на правосмукалка за оџаци е електричен извлекувач на чад што е идеално решение за решавање на проблемот со чадот во вашиот камин, печка на пелети,шпорет во ресторант или пицерија.Исто така познат како правосмукалка за оџак или дувач на оџакот, може да поднесе оган од оџакот, правејќи го провевот на вашиот оџак одличен ... <ul...
     399,00 €717,80 €Редовна цена-44,41% offЦена
     ASPIRATORE PER CAMINO in RAME Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o barbecueоџакот вентилатор Покривни вентилатори Fansубители на висока температура отпорни на топлина за сауна принуден нацрт со вентилатор вентилатори за оџакот вентилатори за отстранување за чад екстрактор вентилатор качулка Gemi Elettronica
      • -44,43%
      Бакарниот модел на аспиратор за оџак е професионален аспиратор за чад што е монтиран на надворешниот канал и служи да го подобри провевот во Вашиот оџак. Тоа е за Gemi Elettronica врв во достигнувањата во производството на извлекувачи на чад во поглед на техничките карактеристики (единстен со AISI 304 елементи од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ) и естетика ( делови од прав...
      499,00 €898,00 €Редовна цена-44,43% offЦена
      ASPIRATORE PER CAMINO in RAME Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o barbecueоџакот вентилатор Покривни вентилатори Fansубители на висока температура отпорни на топлина за сауна принуден нацрт со вентилатор вентилатори за оџакот вентилатори за отстранување за чад екстрактор вентилатор качулка Gemi Elettronica
       • -44,43%
       Бакарниот модел на аспиратор за оџак е професионален аспиратор за чад што е монтиран на надворешниот канал и служи да го подобри провевот во Вашиот оџак. Тоа е за Gemi Elettronica врв во достигнувањата во производството на извлекувачи на чад во поглед на техничките карактеристики (единстен со AISI 304 елементи од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ) и естетика ( делови од прав...
       499,00 €898,00 €Редовна цена-44,43% offЦена
       ASPIRATORE BASE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Comignolo Fumaiolo Torrino Elettroaspirafumo per camini caminetti barbecue forniASPIRATORE BASE TONDO Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo per camini barbecue
        • -40,68%
        Основен модел на правосмукалка за оџак е извлекувач на чад што го отстранува чадот од оџаците печките скарите шпоретите и уште многу други. Исто така наречен електричен извлекувач или бришач на оџаци тој е опремен со 6 брзински регулатор што ќе го направи провевот во Вашиот оџак одличен... Отпорен до 300 степени. 3...
        319,00 €537,80 €Редовна цена-40,68% offЦена
        ASPIRATORE BASE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Comignolo Fumaiolo Torrino Elettroaspirafumo per camini caminetti barbecue forniASPIRATORE BASE TONDO Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo per camini barbecue
         • -40,68%
         Основен модел на правосмукалка за оџак е извлекувач на чад што го отстранува чадот од оџаците печките скарите шпоретите и уште многу други. Исто така наречен електричен извлекувач или бришач на оџаци тој е опремен со 6 брзински регулатор што ќе го направи провевот во Вашиот оџак одличен... Отпорен до 300 степени. 3...
         319,00 €537,80 €Редовна цена-40,68% offЦена
         ASPIRATORE PROFESSIONALE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Comignolo Fumaiolo Torrino Elettrico per camini caminetti barbecue stufeASPIRATORE PROFESSIONALE TONDO Gemi Elettronica Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Comignolo Per Camini Barbecue
          • -44,71%
          Професионалниот модел на правосмукалка за оџак е електричен извлекувач на чад што е идеално решение за решавање на проблемот со чад од вашето огниште печка на пелети ресторантски шпорет или пицерија. Исто така е познат како правосмукалка за оџаци или влечач на оџак, тоа исто така може да поднесе оган во оџакот и го прави провевот во вашиот оџак одличен... <ul...
          419,00 €757,80 €Редовна цена-44,71% offЦена
          ASPIRATORE PROFESSIONALE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Comignolo Fumaiolo Torrino Elettrico per camini caminetti barbecue stufeASPIRATORE PROFESSIONALE TONDO Gemi Elettronica Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Comignolo Per Camini Barbecue
           • -44,71%
           Професионалниот модел на правосмукалка за оџак е електричен извлекувач на чад што е идеално решение за решавање на проблемот со чад од вашето огниште печка на пелети ресторантски шпорет или пицерија. Исто така е познат како правосмукалка за оџаци или влечач на оџак, тоа исто така може да поднесе оган во оџакот и го прави провевот во вашиот оџак одличен... <ul...
           419,00 €757,80 €Редовна цена-44,71% offЦена
           ASPIRATORE PROFESSIONALE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Comignolo Fumaiolo Torrino Elettrico per camini caminetti barbecue stufeASPIRATORE PER CAMINO Gemi Elettronica in RAME Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Camine
            • -45,83%
            Бакарниот модел на аспиратор за оџак е професионален аспиратор за чад што се монтира на надворешниот оџак и служи да го подобри провевот во вашиот оџак. Тоа е на Gemi Elettronica врвот во достигнувањата во производството на извлекувачи на чад во поглед на техничките карактеристики (единствен со AISI 304 елементи од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ) и убав ( делови од прав бакар)...
            551,50 €1.018,00 €Редовна цена-45,83% offЦена
            ASPIRATORE PROFESSIONALE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Comignolo Fumaiolo Torrino Elettrico per camini caminetti barbecue stufeASPIRATORE PER CAMINO Gemi Elettronica in RAME Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Camine
             • -45,83%
             Бакарниот модел на аспиратор за оџак е професионален аспиратор за чад што се монтира на надворешниот оџак и служи да го подобри провевот во вашиот оџак. Тоа е на Gemi Elettronica врвот во достигнувањата во производството на извлекувачи на чад во поглед на техничките карактеристики (единствен со AISI 304 елементи од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ) и убав ( делови од прав бакар)...
             551,50 €1.018,00 €Редовна цена-45,83% offЦена
             Comignolo artigianale artistico aspirafumo in argilla refrattaria 100 % Made in Italy Gemi ElettronicaComignolo artistico con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy comignolo artigianale in terracotta in muratura Gemi
              -0,00 €
              COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo
              479,00 €Цена
              Comignolo artigianale artistico aspirafumo in argilla refrattaria 100 % Made in Italy Gemi ElettronicaComignolo artistico con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy comignolo artigianale in terracotta in muratura Gemi
               -0,00 €
               COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo
               479,00 €Цена
               Comignolo artistico con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy comignolo artigianale in terracotta in muratura GemiComignolo artistico bianco con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy artigianale in terracotta in muratura Gemi
                -0,00 €
                COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale - Colore Bianco 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo ...
                479,00 €Цена
                Comignolo artistico con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy comignolo artigianale in terracotta in muratura GemiComignolo artistico bianco con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy artigianale in terracotta in muratura Gemi
                 -0,00 €
                 COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale - Colore Bianco 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo ...
                 479,00 €Цена
                 Cavo resistente alle alte temperature per aspiratore, aspirafumo, tirafumo, fumaiolo, camino, barbecue, pizzeriaRotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria
                  Кабелот што е отпорен на високи температури е специјален силиконски кабел обложен со флексибилна челична обвивка што е отпорна на температури од над 350 степени Целзиусови. Должините на кабелот што може да се земе се 5 метри, 10 метри, 15 метри, 20 метри, се до максимални 30 метри. Пример: Ако сакате да купите 5 метри, од...
                  30,50 €Цена
                  Cavo resistente alle alte temperature per aspiratore, aspirafumo, tirafumo, fumaiolo, camino, barbecue, pizzeriaRotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria
                   Кабелот што е отпорен на високи температури е специјален силиконски кабел обложен со флексибилна челична обвивка што е отпорна на температури од над 350 степени Целзиусови. Должините на кабелот што може да се земе се 5 метри, 10 метри, 15 метри, 20 метри, се до максимални 30 метри. Пример: Ако сакате да купите 5 метри, од...
                   30,50 €Цена
                   Elettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettriciМодул За Електрическа Ограда 220 V 5 Km Адаптиран За Електрическа Ограда От Лента, Корда И Връв
                    • -30%
                    Gemi Elettronica Жица Спроводник за Ограда Е/220 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Ограда за Пасиште Коњ Коњ Крава Пони Електрична ограда наелектризирана ограда, ограда за пасиште – за коњи понии крави кози овци дива свиња елен говеда Максимален досег на електричниот спроводник – 5000 метри од жицата...
                    99,90 €142,71 €Редовна цена-30% offЦена
                    Elettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettriciМодул За Електрическа Ограда 220 V 5 Km Адаптиран За Електрическа Ограда От Лента, Корда И Връв
                     • -30%
                     Gemi Elettronica Жица Спроводник за Ограда Е/220 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Ограда за Пасиште Коњ Коњ Крава Пони Електрична ограда наелектризирана ограда, ограда за пасиште – за коњи понии крави кози овци дива свиња елен говеда Максимален досег на електричниот спроводник – 5000 метри од жицата...
                     99,90 €142,71 €Редовна цена-30% offЦена
                     Elettrificatore E/220 Extraforte per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati, recinzioni elettrificateМодул За Електрическа Ограда 220 V 8 Km Адаптиран За Огради От Лента, Корда И Връв.
                      • -40%
                      Gemi Elettronica Електрификаторот Е/220 ЕXTRAFORTE за електрични огради наелектризирани огради за пасишта за Коњ Коњ за Јавање Крава Дива Свиња Свињи Електрична ограда наелектризирана ограда ограда за пасишта-за коњи понии крави кози овци дива свиња елен говеда Максимален опсег на електроспроводникот -8000 метри на жицата...
                      144,90 €241,50 €Редовна цена-40% offЦена
                      Elettrificatore E/220 Extraforte per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificati, recinzioni elettrificateМодул За Електрическа Ограда 220 V 8 Km Адаптиран За Огради От Лента, Корда И Връв.
                       • -40%
                       Gemi Elettronica Електрификаторот Е/220 ЕXTRAFORTE за електрични огради наелектризирани огради за пасишта за Коњ Коњ за Јавање Крава Дива Свиња Свињи Електрична ограда наелектризирана ограда ограда за пасишта-за коњи понии крави кози овци дива свиња елен говеда Максимален опсег на електроспроводникот -8000 метри на жицата...
                       144,90 €241,50 €Редовна цена-40% offЦена
                       Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzionМодул за електрическа ограда функционира с батерии 12V / 220V B/12 Gemi Elettronica
                        • -50%
                        Gemi Elettronica В/12 супер силна батерија работи со двојно напојување 12 V/220 V за електрична ограда електрична ограда наелектризирана ограда за животни коњи кучиња диви свињи крави свињи кокошки Конструирање електрична ограда, наелектризирана ограда напојувана со 12 V батерија. Во споредба со други модели напојувани со батерија В12,...
                        149,00 €298,00 €Редовна цена-50% offЦена
                        Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzionМодул за електрическа ограда функционира с батерии 12V / 220V B/12 Gemi Elettronica
                         • -50%
                         Gemi Elettronica В/12 супер силна батерија работи со двојно напојување 12 V/220 V за електрична ограда електрична ограда наелектризирана ограда за животни коњи кучиња диви свињи крави свињи кокошки Конструирање електрична ограда, наелектризирана ограда напојувана со 12 V батерија. Во споредба со други модели напојувани со батерија В12,...
                         149,00 €298,00 €Редовна цена-50% offЦена
                         Elettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico reМодул за електрическа ограда функционира с батерии 12V / 220V B/12 + 2 батерия Gemi Elettronica
                          • -40%
                          Електрификатор B/12 супер силен Комплет прибор+ 2 батерии на полнење со двојно напојување 12 V/220 V за електрична ограда наелектризирана ограда за животни коњи кучиња диви свињи крави свињи кокошки Правењето електрична ограда наелектризирана ограда напојувана со 12 V батерија (овој прибор вклучува 2 батерии со 12 V кутии на полнење)...
                          249,00 €415,00 €Редовна цена-40% offЦена
                          Elettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico reМодул за електрическа ограда функционира с батерии 12V / 220V B/12 + 2 батерия Gemi Elettronica
                           • -40%
                           Електрификатор B/12 супер силен Комплет прибор+ 2 батерии на полнење со двојно напојување 12 V/220 V за електрична ограда наелектризирана ограда за животни коњи кучиња диви свињи крави свињи кокошки Правењето електрична ограда наелектризирана ограда напојувана со 12 V батерија (овој прибор вклучува 2 батерии со 12 V кутии на полнење)...
                           249,00 €415,00 €Редовна цена-40% offЦена
                           Elettrificatore B12/2 Extraforte con pannello solare per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettrificateМодул за електрическа ограда соларен енергизатор функционира с батерии 12V / 220V B/12 Gemi Elettronica
                            • -40%
                            Електрификаторот В/12 супер силна соларна плоча со двојна моќност 12 V(Батерија)/220 V за електрична ограда наелектризирана ограда за коњи кучиња диви свињи крави свињи кокошки Електрична ограда, наелектризирана ограда напојувана со 12 V батерија со 12 V соларна плоча. Во споредба со други модели - напојувани со батерија В12, исто...
                            299,00 €498,33 €Редовна цена-40% offЦена
                            Elettrificatore B12/2 Extraforte con pannello solare per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettrificateМодул за електрическа ограда соларен енергизатор функционира с батерии 12V / 220V B/12 Gemi Elettronica
                             • -40%
                             Електрификаторот В/12 супер силна соларна плоча со двојна моќност 12 V(Батерија)/220 V за електрична ограда наелектризирана ограда за коњи кучиња диви свињи крави свињи кокошки Електрична ограда, наелектризирана ограда напојувана со 12 V батерија со 12 V соларна плоча. Во споредба со други модели - напојувани со батерија В12, исто...
                             299,00 €498,33 €Редовна цена-40% offЦена
                             Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC
                              • -20%
                              Gemi Elettronica Оловна батерија 12 Волти 7,2 Ампери PANASONIC за електрична ограда електрични огради наелектрзирано оградување Електрична ограда, на електризирана ограда ,ограда за пасишта – за коњи понии крави кози овци дива свиња елен говеда батерија со оловна киселина ,идеална за напојување В12-2/В24 апарати 12...
                              29,99 €37,49 €Редовна цена-20% offЦена
                              Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC
                               • -20%
                               Gemi Elettronica Оловна батерија 12 Волти 7,2 Ампери PANASONIC за електрична ограда електрични огради наелектрзирано оградување Електрична ограда, на електризирана ограда ,ограда за пасишта – за коњи понии крави кози овци дива свиња елен говеда батерија со оловна киселина ,идеална за напојување В12-2/В24 апарати 12...
                               29,99 €37,49 €Редовна цена-20% offЦена
                               Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettricheИЗОЛАТОРИ ЗА ВЪЖЕ И КОРДА ВЪРХУ ДЪРВЕНИ КОЛЧЕТА ЗА ОГРАЖДЕНИЯ Gemi Elettronica
                                • -50%
                                Gemi Elettronica Изолаторите за дрвени столбови 100 парчиња за електрична ограда електрични огради наелектризирани огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици. Супер јак и многу лесен за составување.Снабден со внатрешна завртка (лесно се завртува на дрвените столбови) и жолт UV-отпорен...
                                0,13 €0,26 €Редовна цена-50% offЦена
                                Isolatori pali in legno Gemi Elettronica 100 pz. per recinto elettrico, recinti elettrici, recinzioni elettricheИЗОЛАТОРИ ЗА ВЪЖЕ И КОРДА ВЪРХУ ДЪРВЕНИ КОЛЧЕТА ЗА ОГРАЖДЕНИЯ Gemi Elettronica
                                 • -50%
                                 Gemi Elettronica Изолаторите за дрвени столбови 100 парчиња за електрична ограда електрични огради наелектризирани огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици. Супер јак и многу лесен за составување.Снабден со внатрешна завртка (лесно се завртува на дрвените столбови) и жолт UV-отпорен...
                                 0,13 €0,26 €Редовна цена-50% offЦена
                                 0,13 €0,26 €Редовна цена-50% offЦена
                                 0,13 €0,26 €Редовна цена-50% offЦена
                                 Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificatiИЗОЛАТОР ЗА ЛЕНТИ ДО 30 ММ ЗА ОГРАЖДЕНИЕ ЗА ЕЗДА,
                                  • -50%
                                  Gemi Elettronica изолаторите за железни столбови 100 парчиња за електрични огради електрични огради наелектризирани огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици Супер јак и лесен за составување.Дијаметар на подржана железна бандера:1 мм до 18 mm. Соодветен за сите видови повеќежилен кабел ,жица и лента(до 30...
                                  0,13 €0,26 €Редовна цена-50% offЦена
                                  Isolatori pali in ferro GEMI ELETTRONICA 100 pz per recinto elettrico, recinti elettrici, recinti elettrificatiИЗОЛАТОР ЗА ЛЕНТИ ДО 30 ММ ЗА ОГРАЖДЕНИЕ ЗА ЕЗДА,
                                   • -50%
                                   Gemi Elettronica изолаторите за железни столбови 100 парчиња за електрични огради електрични огради наелектризирани огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици Супер јак и лесен за составување.Дијаметар на подржана железна бандера:1 мм до 18 mm. Соодветен за сите видови повеќежилен кабел ,жица и лента(до 30...
                                   0,13 €0,26 €Редовна цена-50% offЦена
                                   Filo Conduttore 500 MT 4 mm² Per Recinto Elettrico RecintiFilo Conduttore 500 MT 4 mm² Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinti Elettrificati Recinzioni Elettrificate per animali
                                    Gemi Elettronica Жица 250 МТ 2.2 мм2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Наелектризирани Огради за животни кучиња крави коњи свињи кокошки Жица Спроводник 250 МТ- 2.2 mm2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Спроводници:4 жици за одлична спроводливост-УВ отпорни 0.5 ohm/h –многу низок губиток на...
                                    23,90 €Цена
                                    Filo Conduttore 500 MT 4 mm² Per Recinto Elettrico RecintiFilo Conduttore 500 MT 4 mm² Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinti Elettrificati Recinzioni Elettrificate per animali
                                     Gemi Elettronica Жица 250 МТ 2.2 мм2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Наелектризирани Огради за животни кучиња крави коњи свињи кокошки Жица Спроводник 250 МТ- 2.2 mm2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Спроводници:4 жици за одлична спроводливост-УВ отпорни 0.5 ohm/h –многу низок губиток на...
                                     23,90 €Цена
                                     Filo Conduttore 500 MT 6 mm² Per Recinto Elettrico RecintiFilo Conduttore 500 MT 6 mm² Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinti Elettrificati Recinzioni Elettrificate per animali
                                      • -30%
                                      Gemi Elettronica Жица 250 МТ 2.2 мм2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Наелектризирани Огради за животни кучиња крави коњи свињи кокошки Жица Спроводник 250 МТ- 2.2 mm2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Спроводници:4 жици за одлична спроводливост-УВ отпорни 0.5 ohm/h –многу низок губиток на струја...
                                      34,90 €49,86 €Редовна цена-30% offЦена
                                      Filo Conduttore 500 MT 6 mm² Per Recinto Elettrico RecintiFilo Conduttore 500 MT 6 mm² Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinti Elettrificati Recinzioni Elettrificate per animali
                                       • -30%
                                       Gemi Elettronica Жица 250 МТ 2.2 мм2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Наелектризирани Огради за животни кучиња крави коњи свињи кокошки Жица Спроводник 250 МТ- 2.2 mm2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Спроводници:4 жици за одлична спроводливост-УВ отпорни 0.5 ohm/h –многу низок губиток на струја...
                                       34,90 €49,86 €Редовна цена-30% offЦена
                                       ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o barbeASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o Bbq
                                        • -43,73%
                                        Професионалната правосмукалка за оџаци поднесува дури и оган во оџакот со висока температура до 700 степени . Благодарејќи на 6 брзинскиот уред за контрола доставен со апаратот,може да се регулира одличен провев дури и во нерамен оџак. Отпорен до 700 степени. 8 години гаранција До 3800 m3/h (опремен со 6 брзински...
                                        449,00 €798,00 €Редовна цена-43,73% offЦена
                                        ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o barbeASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o Bbq
                                         • -43,73%
                                         Професионалната правосмукалка за оџаци поднесува дури и оган во оџакот со висока температура до 700 степени . Благодарејќи на 6 брзинскиот уред за контрола доставен со апаратот,може да се регулира одличен провев дури и во нерамен оџак. Отпорен до 700 степени. 8 години гаранција До 3800 m3/h (опремен со 6 брзински...
                                         449,00 €798,00 €Редовна цена-43,73% offЦена
                                         Filo conduttore 500 MT 2.2 mm² per recinto elettrico recintiFilo conduttore 500 MT 2.2 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate per animali cavalli cani mucche
                                          Gemi Elettronica Жица 250 МТ 2.2 мм2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Наелектризирани Огради за животни кучиња крави коњи свињи кокошки Жица Спроводник 250 МТ- 2.2 mm2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Спроводници:4 жици за одлична спроводливост-УВ отпорни 0.5 ohm/h –многу низок губиток на струја...
                                          13,99 €Цена
                                          Filo conduttore 500 MT 2.2 mm² per recinto elettrico recintiFilo conduttore 500 MT 2.2 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate per animali cavalli cani mucche
                                           Gemi Elettronica Жица 250 МТ 2.2 мм2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Наелектризирани Огради за животни кучиња крави коњи свињи кокошки Жица Спроводник 250 МТ- 2.2 mm2 за Електрична Ограда Наелектризирани Огради Спроводници:4 жици за одлична спроводливост-УВ отпорни 0.5 ohm/h –многу низок губиток на струја...
                                           13,99 €Цена
                                           Isolatore anellare con dado per pali in ferro 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elIsolatore anellare con dado per pali in ferro 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni el
                                            Gemi Elettronica Прстенест изолатор со навртка за железни бандери 100 парчиња за електрични огради електрични огради наелектризирани огради огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици Супер силен и многу лесен за составување,пакување од 100 парчиња Одговара за сите комерцијално достапни повеќежични кабли,...
                                            0,13 €Цена
                                            Isolatore anellare con dado per pali in ferro 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elIsolatore anellare con dado per pali in ferro 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni el
                                             Gemi Elettronica Прстенест изолатор со навртка за железни бандери 100 парчиња за електрични огради електрични огради наелектризирани огради огради за животни диви свињи кучиња крави коњи свињи кокошки лисици Супер силен и многу лесен за составување,пакување од 100 парчиња Одговара за сите комерцијално достапни повеќежични кабли,...
                                             0,13 €Цена
                                             Kit cancello per recinto elettrico con manigliaКомплет за рачка со 2 изолатори со двојни куки за премин со електрична ограда
                                              Gemi Elettronica Комплет држачи со 2 изолатори со двојна закачка за преминот електрична ограда електрични огради наелектризирани огради Безбеден пристап до земјиште за пасење Пластика отпорна на висок напон и со обемна заштита на рацете УВ отпорна а и на лошо време Функцијата на изолаторот е да да го...
                                              3,89 €Цена
                                              Kit cancello per recinto elettrico con manigliaКомплет за рачка со 2 изолатори со двојни куки за премин со електрична ограда
                                               Gemi Elettronica Комплет држачи со 2 изолатори со двојна закачка за преминот електрична ограда електрични огради наелектризирани огради Безбеден пристап до земјиште за пасење Пластика отпорна на висок напон и со обемна заштита на рацете УВ отпорна а и на лошо време Функцијата на изолаторот е да да го...
                                               3,89 €Цена