Услугата „GEMI CARE PACK“ е сеопфатна услуга која се состои од продолжување на гаранцијата од 3 или 5 години за вентилаторот на оџакот.

29,90 €99,67 €Редовна цена-70% offЦена
ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Market
29,90 €99,67 €Редовна цена-70% offЦена
ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Market
  • -70%
  Продолжување на гаранцијата Gemi “CARE PACK” Од списокот можете да изберете колку години сакате помеѓу 3 и 5 години.
  29,90 €99,67 €Редовна цена-70% offЦена
  ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Market
   • -70%
   Продолжување на гаранцијата Gemi “CARE PACK” Од списокот можете да изберете колку години сакате помеѓу 3 и 5 години.
   29,90 €99,67 €Редовна цена-70% offЦена

   Questions and Answers

   Дали е можно да се води кабелот во оџакот?

   Да, тоа е можно. Постојат два начини да се направи електричното поврзување: со 3 x 1.5 кабел (за да се изврши надвор од оџакот до регулаторот за брзина) со цел да се продолжи првиот метар прикачен на вентилаторот на оџакот. Или можете да направите внатрешна врска со оџакот со нашиот висок температурен отпорен кабел, кој можете да го купите одделно со избирање на саканата количина во опаѓачкото мени според колку метри ви треба.